Tietoa

Daavittila Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, jonka päätoimialana on tarjota talouden ja johtamisen asiantuntijapalveluita yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille.

Vastuullisena yrittäjänä toimii ekonomi, hallintotieteiden maisteri ja auktorisoitu HT ja JHT –tilintarkastaja Kaarina Daavittila.


Kaarina on suorittanut laskentaekonomin tutkinnon Vaasan Kauppakorkeakoulusta ja hallintotieteiden maisteri –tutkinnon Lapin yliopistosta. Hän on opiskellut monipuolisesti yrityksen laskentatointa, yrittäjyyttä, tilintarkastusta, oikeustiedettä, hallintoa ja markkinointia.

Daavittila Oy:n tarjoamat asiantuntijapalvelut perustuvat  yrittäjän laajaan työkokemukseen. Hän on toiminut tilintarkastajana, tilitoimistoyrittäjänä,  kaupungin- ja kunnanjohtajana, kunnankamreerina, sosiaali- ja  terveystoimen talouspäällikkönä ja vakuutusyhdistyksen toimitusjohtajana. Valtiovarainministeriön toimeksiannosta Kaarina on toiminut kuntajakoselvittäjänä ja monissa kunta-alan asiantuntijatehtävissä eri yhteisöissä.

Kaarina Daavittila toimii Utajärven Yrittäjät ry:n hallituksessa ja on Suomen Tilintarkastajat ry:n sekä Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n jäsen.

 

Suomen Tilintarkastajat    Pohjois-Suomen Hallituspartnerit